Perfect na een echtscheiding

Na een echtscheiding twee jaar geleden zat ik even in de put. Via een datingsite ben ik terechtgekomen bij Marja, een vrolijke, alleenstaande dame die ook op zoek was naar gezelschap. Daarnaast is ze gek op reizen, wat mij aanspreekt. Haar foto’s spraken me ook aan en ik stuurde haar daarom een bericht. Ze stond op de foto met olifanten. Ik dacht dat ze een bijzondere reis had gemaakt en wilde er graag meer over weten. Ik kreeg al snel een aardige reactie terug met haar telefoonnummer.

logo (1)

Ons eerste afspraakje was op een zaterdagmiddag. Marja is een prachtige verschijning en ik voelde mij vereerd om met haar af te spreken. We hadden afgesproken op een locatie in de stad die we allebei kennen. Het was een prettige ontmoeting, uiteraard met een stukje taart erbij. Ze vertelde over haar reis in Zuid-Afrika. Een vrouw die van avontuur houdt. De bediening was wat onhandig en morste koffie over haar broek. Gelukkig kon ze er om lachen en was de schade beperkt. Een gezellige middag die zeker voor herhaling vatbaar was. We hebben nog vaker afgesproken/

We hebben geen relatie, maar zien elkaar nog steeds. De ene keer kook ik en de andere keer zij. Hartstikke gezellig. Dik tevreden over deze datingsite. Ik raad het alle vrijgezellen aan die wat gezelligheid zoeken.  Misschien dat wij ouderen meer de oude garde zijn die niets in dating sites zien, maar in de bar hangen en daar vrouwen ontmoeten wordt voor ons steeds lastiger. Daarom lijkt mij een dating site een perfecte mogelijkheid. Oneindig eenzaam zijn om wat voor reden dan ook lijkt mij maar niets. Liever een tweede liefde, zodat je er nog een leuk leven aan over houdt.