Overweeg jij online dating?

Als je nieuwe mensen wilt leren kennen, dan is online dating aan de ene kant natuurlijk ideaal. Het biedt je de mogelijkheid om mensen vanuit heel Nederland te leren kennen. Mensen die je anders op geen enkele manier tegen zou komen in je dagelijks leven. Maar we kennen ook allemaal de nare verhalen van online dating. Mensen die opgelicht worden, profielen die nep blijken te zijn, oude of sterk bewerkte foto’s, veel geld betalen om lid te worden van een datingsite maar nooit eens een match hebben. Dat maakt dat veel mensen toch aarzelen om zich ergens aan te melden. Herken jij dit, maar zou je eigenlijk toch wel mensen willen leren kennen? Overweeg dan eens om je aan te melden bij DrankjeDoen!

Online dating 2.0

De meeste datingsites werken allemaal op dezelfde manier: je meldt je aan, maakt een profiel aan en gaat vervolgens op zoek naar een match. Bij DrankjeDoen werkt online dating net even anders en daardoor boeken veel mensen hier succes. Wat is hier nu zo anders aan? In de eerste plaats hoef je geen ellenlang profiel aan te maken, je hoeft alleen maar in te vullen waar jouw voorkeur naar uitgaat:

  • gender
  • leeftijd
  • opleidingsniveau
  • afstand tot jouw woonplaats

En uiteraard vul je deze kenmerken van jouzelf ook in. Vervolgens worden er voor jou diverse matches gemaakt. Dit gebeurt bij andere plekken voor online dating natuurlijk ook wel, ook daar kun je ervoor kiezen dat er voor jou op zoek gegaan wordt naar een match, dat je dit niet zelf hoeft te doen. Maar wordt er een match gevonden, dan moet je vervolgens eerst via tekstberichten contact hebben en daarna ga je eens een keer bellen en later nog eens afspreken. Het blijft dan altijd een gok of iemand echt is wie hij of zij zegt te zijn. Online Dating bij DrankjeDoen werkt anders.

Videodates

Zij werken voor hun online dating namelijk met videodates! Het grote voordeel van een eerste contact via een videoverbinding is dat je meteen ziet of iemand echt is wie hij of zij zegt te zijn. Je krijgt ook meteen een goede eerste indruk en je kunt gewoon even met elkaar kletsen. Dat gaat allemaal net wat spontaner dan lange mails of berichten naar elkaar sturen. Hoe werkt dit nu precies? Iedere zondagavond biedt DrankjeDoen een gratis videospeeddate aan. Zij koppelen jou dan aan maximaal tien tot twaalf personen. Het voordeel van deze vorm van online dating is ook dat je gesprek maximaal twee minuten duurt. Je zit dus niet uren vast aan iemand met wie jij geen klik hebt! Vind je het gesprek leuk, dan klik je op verlengen. Doet je gesprekspartner dat ook, dan kunnen jullie nog eens twee minuten met elkaar kletsen. Nog steeds gezellig? Dan kun je aangeven dat er een match is en kunnen jullie echt aan het daten slaan. Is er meteen geen klik of denk je na de verlenging: dit is hem of haar toch niet? Dan ga je gewoon verder met je volgende speeddate! Dat is het vernieuwde online dating 2.0 van DrankjeDoen!