De voordelen van siliconen glijmiddel

Xman-Store verkoopt glijmiddel op siliconenbasis, ook wel siliconen glijmiddel genoemd. Gebruik je dit glijmiddel in de slaapkamer, dan profiteer je van diverse voordelen. De belangrijkste voordelen van het glijmiddel worden hieronder kort opgesomd.

Het glijmiddel droogt niet op

Siliconen glijmiddel droogt niet op, ook niet tijdens een lange vrijpartij. Gebruik je een paar druppeltjes van dit glijmiddel, dan heb je hier uren plezier van.

Het glijmiddel voelt zacht aan

Glijmiddel op waterbasis voelt niet altijd zacht aan. Voelt het wel zacht aan, dan kan het stroever worden tijdens de seks. Dit komt door het uitdrogen van het glijmiddel. Siliconen glijmiddel droogt niet op. Dit betekent dat het glijmiddel lang heel zacht aanvoelt.

Het glijmiddel beschermt de huid

Siliconen glijmiddel vormt een beschermlaagje op de huid. Dit is prettig tijdens de seks, zeker als de seks wat ruwer is. Goed om te weten: het glijmiddel blokkeert de poriën in de huid niet.

Het glijmiddel is een prima massageolie

Je kunt siliconen glijmiddel ook gebruiken als massageolie. Omdat het glijmiddel niet uitdroogt, kun je hier urenlange massages mee geven.

Het glijmiddel irriteert niet

Heb je wel eens glijmiddel op waterbasis gebruikt en is dit niet goed bevallen, bijvoorbeeld door een geïrriteerde huid? Gebruik dan siliconen glijmiddel, want dit middeltje irriteert niet. Zelfs niet als je een gevoelige huid hebt.